VALMENTAJAT

Miia Hyttinen (os. Marttinen)

Päävalmentaja

marttinenmiia@gmail.com

050 356 5251

Oma luistelu-urani Joensuun Katajassa kesti 20-vuotta (1985-2005), joista 10 vuotta (1995-2005) kuuluin STLL:n maajoukkueeseen.

Parhaita saavutuksiani ovat 3 SM-pronssia, PM-pronssi ja nimeäminen kolme kertaa EM-joukkueeseen. Edustin Suomea myös Nuorten Olympiatalvipäivillä, 3 kertaa 
Universiadeissa ja lukuisissa muissa kansainvälisissä kilpailuissa (esim. voitot Crystal Skate Bucharest ja Schalkow Trophy Ruotsi).

Koulutukseltani olen Kauppatieteiden Maisteri, III-tason taitoluisteluvalmentaja sekä suorittanut Valmentajan Ammattitutkinnon sekä Valmennuksen Erikoisammattitutkinnon.

Olen toiminut päätoimisena valmentajana 2010 alkaen - Joensuun Katajan päävalmentajana 2014 alkaen. Olen toiminut lisäksi Taitoluisteluliiton I-tason lajikoulutusvastaavana ja kuulun liiton yksinluistelun lajityöryhmään (2023-2026).

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme lasta. Valmentajana olen vaativa ja kehittävä sekä haluan aina oppia ja kokeilla uusia asioita. Valmentajana palkitsevinta on nähdä luistelusta nauttimista, sinnikkyyttä ja onnistumisen hetkiä.

Mottoihini kuuluu ”kukaan ei ole koskaan valmis” ja ”kehitys loppuu tyytyväisyyteen”.

Laura Iljin

Tähtiluistelijoiden ja pikkutähtien vastuuvalmentaja

Laura Iljin

Toimin tähtiluistelijoiden ja kehitysryhmä pikkutähtien vastuuvalmentajana. Minulla on 1-tason valmentajakoulutus.

VALMENTAJAT JA OHJAAJAT

Aurora Korhonen

Eveliina Sopanen

Jennica Hyytiä

Anni Pälli

Emmi Seppänen

Milla Grundström

Emma-Lotta Laakso

Iines Hilska