VALMENTAJAT

Miia Hyttinen (os. Marttinen)

Päävalmentaja

marttinenmiia@gmail.com

050 356 5251

Oma luistelu-urani Joensuun Katajassa kesti 20-vuotta (1985-2005), joista 10 vuotta (1995-2005) kuuluin STLL:n maajoukkueeseen.

Parhaita saavutuksiani ovat 3 SM-pronssia, PM-pronssi ja nimeäminen kolme kertaa EM-joukkueeseen. Edustin Suomea myös Nuorten Olympiatalvipäivillä, 3 kertaa 
Universiadeissa ja lukuisissa muissa kansainvälisissä kilpailuissa (esim. voitot Crystal Skate Bucharest ja Schalkow Trophy Ruotsi).

Koulutukseltani olen Kauppatieteiden Maisteri, III-tason taitoluisteluvalmentaja sekä suorittanut Valmentajan Ammattitutkinnon.

Olen toiminut päätoimisena valmentajana 2010 alkaen - Joensuun Katajan päävalmentajana 2014 alkaen. Olen toiminut lisäksi Taitoluisteluliiton I-tason lajikoulutusvastaavana ja kuulun liiton yksinluistelun lajityöryhmään (2019-2023).

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme lasta. Valmentajana olen vaativa ja kehittävä sekä haluan aina oppia ja kokeilla uusia asioita. Valmentajana palkitsevinta on nähdä luistelusta nauttimista, sinnikkyyttä ja onnistumisen hetkiä.

Mottoihini kuuluu ”kukaan ei ole koskaan valmis” ja ”kehitys loppuu tyytyväisyyteen”.

Laura Iljin

Tähtiluistelijoiden ja pikkutähtien vastuuvalmentaja

Laura Iljin

Toimin tähtiluistelijoiden ja kehitysryhmä pikkutähtien vastuuvalmentajana. Minulla on 1-tason valmentajakoulutus.

Viivi Hyttinen

Aikuisluistelun vastuuvalmentaja

Olen 21-vuotias valmentaja sekä luistelija itsekin. Omaa uraa minulla on takana jo vuodesta 2003 saakka. Olen kilpaillut SM-Seniori tasolla, mutta pari vuotta kilpauraani on vaivanneet erilaiset loukkaantumiset. Tuolle tasolle palaaminen kuuluu suurimpiin tavoitteisiin tällä hetkellä.

Aloitin valmentamisen Joensuun Katajassa 15-vuotiaana luistelukouluohjaajana, ja siirryin oikeastaan heti aikuisten vastuuvalmentajaksi. Sitä olenkin pääosin siitä saakka tehnyt. Valmennan tarvittaessa myös muita seuramme ryhmiä, kilparyhmiin saakka.

Opiskelen avoimessa yliopistossa psykologiaa ja toivonkin pääseväni yliopistoon tämän aineen opiskelun pariin. Viime vuonna suoritin STLL:n 2-tason valmentajakoulutuksen. Olen myös kiinnostunut koreografin työstä. 

Koen, että vahvuuksiini valmentajana kuuluu ymmärrys sekä ajankohtaisuus, sillä samaistuminen on helpompaa kun vielä itsekin aktiivisesti on kilpakentillä. Minulla on myös kokemusta erilaisista kuntoutuksista sekä niihin liittyvästä henkisestä taakasta. Toivonkin, että tätä kautta pystyn auttamaan seurassamme parhaani mukaan!

Nina Lius

Valmentaja

Olen Nina Lius, 25-vuotias ja alunperin kotoisin Keuruulta. Kasvattiseurassani KeuPa HT Taitoluistelijoissa luisteluvuosia kerkesi kertymään 16 vuoden edestä ja vuonna 2016 lopetin kilpailemisen kansallisiin junioreihin. Joensuuhun muutin tammikuussa 2019 fysioterapiaopintojen perässä ja samalla aloitin valmentamisen JoKassa. Tällä hetkellä olen koulutukseltani Fysioterapeutti (AMK) ja Perustason valmentaja (STLL & Vierumäki).

Valmentamisen aloitin vuonna 2011 luistelukoulusta ja sen jälkeen olen edennyt valmentajapolullani määrätietoisesti eteenpäin. Tällä hetkellä valmennan pääasiassa kilparyhmiä niin jäällä, maalla kuin tanssinkin merkeissä. Lisäksi olen tehnyt monelle luistelijalle ohjelman koreografian, joita työstetään pitkin kautta. Valmennuksessani pyrin tuomaan jokaiselle luistelun ja harjoittelemisen ilon sekä takaamaan turvallisen harjoitteluympäristön niin fyysisellä, kuin henkiselläkin puolella.

VALMENTAJAT JA OHJAAJAT

Aurora Korhonen

Riina Svensk

Jennica Hyytiä

Olen 19-vuotias lukioni viimeistä vuotta käyvä valmentaja sekä luistelija itsekin. Omaa luistelu-uraa takana on jo 16 vuotta. Tällä hetkellä kilpailen senioreiden kansallisella tasolla. Olen toiminut ohjaajana Katajalla 2022 alkukeväästä saakka, mutta syksyllä 2021 aloitin valmentamisen Kiteen Jääsusissa ja siellä käyn muutaman kerran viikossa.

Anni Pälli

Emmi Sallinen

Emmi Seppänen