VALMENTAJAT

Miia Hyttinen (os. Marttinen)

Päävalmentaja

marttinenmiia@gmail.com

050 356 5251

Oma luistelu-urani Joensuun Katajassa kesti 20 vuotta (1985-2005), joista 10 vuotta (1995-2005) kuuluin STLL:n maajoukkueeseen.

Parhaita saavutuksiani ovat kolme SM-pronssia, PM-pronssi ja nimeäminen kolme kertaa EM-joukkueeseen. Edustin Suomea myös Nuorten Olympiatalvipäivillä, kolme kertaa Universiadeissa ja lukuisissa muissa kansainvälisissä kilpailuissa (esim. voitot Crystal Skate Bucharest ja Schalkow Trophy Ruotsi).

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, III-tason taitoluisteluvalmentaja sekä suorittanut valmentajan ammattitutkinnon sekä valmennuksen erikoisammattitutkinnon. Lisäksi olen käynyt mentori- ja koreografiakoulutuksia.

Olen toiminut päätoimisena valmentajana 2010 alkaen - Joensuun Katajan päävalmentajana 2014 alkaen. Olen toiminut lisäksi Taitoluisteluliiton I-tason lajikoulutusvastaavana ja kuulun liiton yksinluistelun lajityöryhmään (2023-2026).

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme lasta. Valmentajana olen vaativa ja kehittävä sekä haluan aina oppia ja kokeilla uusia asioita. Valmentajana palkitsevinta on nähdä luistelusta nauttimista, sinnikkyyttä ja onnistumisen hetkiä.

Mottoihini kuuluu ”kukaan ei ole koskaan valmis” ja ”kehitys loppuu tyytyväisyyteen”.

Laura Iljin

Tähtiluistelijoiden ja pikkutähtien vastuuvalmentaja

Laura Iljin

Toimin tähtiluistelijoiden ja kehitysryhmä pikkutähtien vastuuvalmentajana. Minulla on 1-tason valmentajakoulutus.

VALMENTAJAT JA OHJAAJAT

Eveliina Sopanen

Anni Pälli

Milla Grundström

Jennica Hyytiä

Emmi Seppänen

Avila Pitkäkangas

Aurora Korhonen

Emma-Lotta Laakso

Iines Hilska