Uusi harjoitushalli on valmistunut

17.7.2019

Mehtimäen uusi harjoitusjäähalli on valmistunut. Tässä hieman tietoa uudistetun jäähallikokonaisuuden tiloista.

Taitoluistelijoiden sisäänkäyntinä toimii ovi 3. Se sijaitsee entisen harkkahallin oven paikkeilla ja siitä mennään harkkahallin pääaulaan. Pääaulasta löytyy mm. telkkari, mihin koppilistat päivittyvät. Aulassa on myös valvomo, missä vahtimestarit yleensä ovat.

Aulasta vasemmalle on uuden harkkahallin kopit. Niitä on 5 kpl (viimeinen koppi käytävän päässä on ns. esteetön, invavessalla varustettu). Vanhan harkkahallit kopit 5-8 ovat entisillä paikoillaan. Näillä näkymin kopista 5 tulee meidän 1- ja 2-ryhmien pääkoppi, ja siitä on helppo kulku kaikille kolmelle jäälle sekä varustetilaan.

Uudessa hallissa ei ole katsomoa, ainoastaan pieni kuvaustasanne. Kuvaustasanteelle on käynti vanhan harkkahallin yläkerrasta.

Hallin aulasta oikealle lähdettäessä käytävän varrella on erilaisia yhteistiloja. Mm. pieni keittiötila, jossa on jääkaappi eväiden säilytystä varten ja kaksi mikroa.Keittiön vieressä on (vielä kalustamaton) yhteistila, mihin tulee pöytiä ja tuoleja. Tätä käytetään mm. eväiden syömiseen tai muuten vain hengailuun. Tarkoitus on, että eväitä ei viedä pukukoppeihin.

Vanhoista toimistotiloista on tehty jumppasali. Tämä on tosi hyvä lisä treenaamiseen. Lattia on hieman joustava ja ennen kaikkea tila on lämmin.

Vanhassa harkkahallissa alkaa lattiabetonin piikkaus tällä viikolla. Yläkerran kahviokäytävä pysyy käytössä, mutta alakerta on työmaa-aluetta.