Meillä voi harrastaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita!

8.2.2023

Kaipaatko uutta harrastusta, jossa saat edetä omilla ehdoilla? ⛸ Tähtikilpurit on kouluikäisille lapsille ja nuorille suunnattu harrastekilparyhmä, jossa harjoittelu tapahtuu luistelijan omilla ehdoilla ja oman taitotason mukaisesti. Ryhmässä voi harjoitella ilman kilpailullisia tavoitteita, mutta taitojen karttuessa voi myös halutessaan aloittaa kilpailemisen. 

Taitotasoja ryhmässä on monia, samoin ikähaarukka on tällähetkellä 10-17 vuotta, mutta näitä asioita ei kannata säikähtää! Löydät juurikin tästä syystä varmasti oman paikkasi ja kaverisi ryhmässä 🤩 Ryhmän yhteishenki on hyvä ja jo harjoitteluympäristö tuo varmasti hymyn huulille! 

Jääharjoituksissa harjoitellaan mm.
⭐️ Sujuvaa perusluistelutaitoa: polvenkäyttöä, kaariluistelua, liukua, vauhdin tuottamista sekä käsien ja ylävartalon kannattelua 
⭐️ Erilaisia liukuja etu- ja takaperin kaarella 
⭐️ Luisteluhyppyjä ja piruetteja oman taitotason mukaisesti 

Oheisharjoituksissa harjoitellaan mm. 
⭐️ Motorisia perustaitoja 
⭐️ Koordinaatiota, ketteryyttä ja nopeutta 
⭐️ Tasapainoa ja liikkuvuutta 
⭐️ Lihaskuntotyyppistä voimaa 
⭐️ Kestävyyttä 

Oheisharjoitusten tarkoitus on tukea ja täydentää jääharjoittelua! 

Tähtikilpureiden vastuuvalmentaja Auroraa luistelijat ovat kuvailleet seuraavasti: iloinen, ymmärtäväinen, rempseä mutta napakka, huomioi yksilön ja koko ryhmän harjoituksissa. Aurora Kuuntelee jokaisen toiveita sekä tavoitteita ja yhdessä työskennellään niitä kohti. Aurora ja apuvalmentaja Eve ottavat jokaisen vastaan sellaisena kuin on ja toivottavat tervetulleiksi mukaan tähtikilpureiden iloiseen harrasteryhmään ❤️ 

Jos kiinnostuksesi heräsi ota yhteyttä Auroraan puh. 044-0990320 tai s-postilla aurora.korhonen@gmail.com ja sovitaan maksuttomista kokeilukerroista!