Soveltavan luistelun ryhmä aloittaa 1.2.2020

16.1.2020

Monipuolinen luistelukoulutarjontamme laajenee entisestään, kun saamme valikoimaamme myös soveltavan luistelun ryhmän!

Soveltavan luistelun ryhmä on tarkoitettu 3-12-vuotiaille lapsille, joilla on vamman, sairauden tai toimintakyvyn rajoitteen vuoksi vaikeaa osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan. Soveltavan luistelun ryhmässä luistelua opetellaan leikin kautta ja perinteisiä luisteluopetusmenetelmiä soveltaen, jokaisen toimintakyky ja luistelutaito huomioon ottaen. Ryhmään voi osallistua oman vanhemman tai avustajan kanssa.

Perusluistelutaitojen kehittymisen myötä erityisryhmään kuuluvat luistelijat voivat halutessaan siirtyä yleiseen luisteluopetukseen. Ryhmässä koetaan liikunnan iloa ja oman kehon käytön riemua. Sovellettujen harjoitteiden avulla tuetaan lasten motoriikan kehittymistä niin tasapainon, koordinaation kuin ketteryydenkin osalta, ryhmässä toimimisen taitojen kehittymistä unohtamatta.

Ryhmässä ohjaajina toimii seuran koulutettu valmentaja sekä ohjaajia.

Ryhmä harjoittelee Joensuun jäähallissa lauantaisin klo 10.15-11.00.

Ilmoittautumisen jälkeen soveltavan ryhmän luistelijoille hankitaan seuran puolesta lisenssi, mikä sisältää tapaturmavakuutuksen luistelijalle. Huomioithan, että mukana olevan avustajan osallistumista vakuutus ei kata.

Hinta: 70 €/kevätlukukausi sekä seuran jäsenmaksu 15€. Sisaralennus toisesta luistelevasta lapsesta -20 %.

Jos kiinnostuit, voit ilmoittautua täällä tai ottaa yhteyttä luistelukouluvastaavaamme: taitoluistelukoulu@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luistelemaan!