VALMENTAJAT

Miia Hyttinen (os. Marttinen)

Päävalmentaja

Oma luistelu-urani Joensuun Katajassa kesti 20-vuotta (1985-2005), joista 10 vuotta (1995-2005) kuuluin STLL:n maajoukkueeseen.

Parhaita saavutuksiani ovat 3 SM-pronssia, PM-pronssi ja nimeäminen kolme kertaa EM-joukkueeseen. Edustin Suomea myös Nuorten Olympiatalvipäivillä, 3 kertaa 
Universiadeissa ja lukuisissa muissa kansainvälisissä kilpailuissa (esim. voitot Crystal Skate Buckharest ja Schalkow Trophy Ruotsi).

Koulutukseltani olen Kauppatieteiden Maisteri ja III-tason taitoluisteluvalmentaja.

Olen toiminut päätoimisena valmentajana 2010 alkaen - Joensuun Katajan päävalmentajana 2014 alkaen. Toimin lisäksi Taitoluisteluliiton I-tason lajikoulutusvastaavana ja kuulun liiton yksinluistelun lajityöryhmään (2019-2023).

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme lasta. Valmentajana olen vaativa ja kehittävä sekä haluan aina oppia ja kokeilla uusia asioita. Valmentajana palkitsevinta on nähdä luistelusta nauttimista, sinnikkyyttä ja onnistumisen hetkiä.

Mottoihini kuuluu ”kukaan ei ole koskaan valmis” ja ”kehitys loppuu tyytyväisyyteen”.

Miia Hyttinen
Laura Iljin

Laura Iljin

Tintit ja minit -vastuuvalmentaja

1-tason valmentajakoulutus

Viivi Hyttinen

Aikuisluistelun vastuuvalmentaja

Olen 21-vuotias valmentaja sekä luistelija itsekin. Omaa uraa minulla on takana jo vuodesta 2003 saakka. Olen kilpaillut SM-Seniori tasolla, mutta pari vuotta kilpauraani on vaivanneet erilaiset loukkaantumiset. Tuolle tasolle palaaminen kuuluu suurimpiin tavoitteisiin tällä hetkellä.

Aloitin valmentamisen Joensuun Katajassa 15-vuotiaana luistelukouluohjaajana, ja siirryin oikeastaan heti aikuisten vastuuvalmentajaksi. Sitä olenkin pääosin siitä saakka tehnyt. Valmennan tarvittaessa myös muita seuramme ryhmiä, kilparyhmiin saakka.

Opiskelen avoimessa yliopistossa psykologiaa ja toivonkin pääseväni yliopistoon tämän aineen opiskelun pariin. Viime vuonna suoritin STLL:n 1-tason valmentajakoulutuksen. Olen myös kiinnostunut koreografin työstä. 

Koen, että vahvuuksiini valmentajana kuuluu ymmärrys sekä ajankohtaisuus, sillä samaistuminen on helpompaa kun vielä itsekin aktiivisesti on kilpakentillä. Minulla on myös kokemusta erilaisista kuntoutuksista sekä niihin liittyvästä henkisestä taakasta. Toivonkin, että tätä kautta pystyn auttamaan seurassamme parhaani mukaan!

Viivi Hyttinen

Nina Lius

Olen Nina, 22-vuotias ja kotoisin Keuruulta, Keski-Suomesta. Muutin tammikuussa 2019 fysioterapiaopintojen perässä Joensuuhun ja samalla aloitin valmentamisen JoKassa.

Luisteluvuosia kerkesi kertymään KeuPa HT Taitoluistelijoissa 16 vuoden edestä ja vuonna 2016 lopetin kilpailemisen kansallisiin junioreihin. Aloitin valmentamisen vuonna 2011 luistelukoulusta ja tällä hetkellä valmennan kaiken ikäisiä ja tasoisia luistelijoita. Valmentamisen lisäksi minua kiinnostaa myös koreografioiden tekeminen.

Nina Lius
Pinja Puruskainen

Pinja Puruskainen

Riina Svensk

Riina Svensk

Emmi Tuunainen